My love for you dies when the last petal of these roses falls :)

My love for you dies when the last petal of these roses falls :)

Wednesday, 12 June 2013

hosmate, hoskelas :)

Assalamualaikum. selamat malam awak. huyheyy, bosannya malam malam ni kan ? tak tahu nak buat apa da ni. minggu ni eyra balik hostel. setelah lama bercuti, akhirnya terpaksa balik untuk meneruskan sesi pembelajaran di Politeknik Melaka. ayat skemanyaa kan :)

yeeahh, memang tak sabar nak balik. jumpa kawan kawan yang gila gila tuu. hihi. tapi the same time rasa sedih plak ank tinggalkan rumah. Ya Allah, sampai bila mahu macam ni. kelak, terpisah jua nanti. permudahkan segalanyaa ^^ nak masuk SEM 3 da, rasa mcm baru daftar SEM 1 :)

heyy kawan kawan rumah, kawan kawan bilik, jumpa minggu ni yee. btw, rindu sangat nak dengki korang, nak main lari lari. HAHA. biar encik zul mara ye :P
nak main UNO lagi, nak study sama sama. kuikui . geli plakk rasaa. mesti la korang rindu aku kan ? terharu sangat sangat . kita kat sini memang rindu awok semuaa :)

tahniah pada semua bestiiee yang dapat pointer yg baik baik tuh. kelak, kita usaha lagi ye. yeahhh, nanti hang ramai ramai. biar gegar dataran pahlawan tuh yee ;) jelly, blnja baskin robbin  . kuikuii. rindu jelly daa ni. selalu if bgun tido, dia org first yang me nampak. bila kat ruma, rasa lain pulak. phewwiittt :)

haaa, jadual kuliah da dapat. awalnyaa. alahaii, baru igt first2 masuk nak intro diri dulu. cehh cehhh. study study. jgn main main. awok awokk semua, jgn ajak kita berjalan lagi yee. nanti duit abis lagi. kahkah. nak nak ziera dgn inah yang selalu ajak shopping. me dgn jelly suka duduk ruma, kemas rumaa. kan jelly :P *kenyittt mata skit ;)

DAT2D terbaik :)

accounting :)




2 comments: