My love for you dies when the last petal of these roses falls :)

My love for you dies when the last petal of these roses falls :)

Friday, 31 May 2013

dunia pengantin :)

Assalamualaikum warga blogger. buat apa tuh ? eyra harap tak ganggu masa korang ye. hihi. terasa nak update blog lagi laa. nak update blog pasal kahwin ! semua org excited kan bila dengar pasal kahwin. hihihi. benda baik kan, buat apa nk tangguh tangguh. syiookknyee. lalalala :) HAPPY dgr org nak khwin ni. aku biler lagi ? hihi, lambatt lagi laa ^^


 Alhamdulillah, kedua dua my sister ni da jadi isteri orang. happy buat beliau. eyra always doakan yg terbaik untuk akak berdua. alolo, omeynyaa pakai baju pengantin yee. cantik sangat my sister ni. sangat comel dan gorgeous tau ^^

sorry akak ieda a.k.a shila amzah dan akak eyna sbb tak dpt hadir kn diri dekat wedding akak. dikesempatan itu, eyra disini mendoakan kebahgiaan akak berdua. always doakan yg terbaik untuk akak adik yg omey ni :)  moga cepat dapat baby ! yeahh, dpt ank buah nanti. hihihi. msti omeyy mcm sister sister eyra ni. hihi.  :D

eyra sayang sister sister eyra ni. jaga diri baik baik yer. InsyaAllah, ada masa kita jumpa okay. jumpa dgn akak fafa dan akak revalina. btw, akak revalina ni baru kenal dgn dia. ouchh, dia ganas sangat. hihihi. tp sangat laa baik. sister sister ni awesome sgt. *iloveeu :)

omey sangat kembar shila amzah ni :)

sweet like candy ^^

video


awesome dan sweet sangat :)

Alhamdulillah, bergelar isteri orang :) cantiknyaaa ^^

Bila hari ini Allah belum mempertemukan kita dengan orang yang kita cintai, Insyaallah ia akan datang esok atau lusa, atau bila pun Dia menghendaki, itu adalah sebahagian dari kekuasaan-Nya :')

kaka revalina vs kaka fafa gorgeous :)


lepas ni kaka revalina dan kaka fafa menyusul pulak ye. adk tggu tau tau. *sambil buat muka comel ~ hihih. iloveu moreee . #bighugg :*


mereka baik sangat. love them^^

Friday, 17 May 2013

sunshine :)

Assalamualaikum, korang tengah buat apa tuh ? nampak tak blogg ni da berhabuk ? siapp ada sarang labah labah lagi. hee. malam ni tak tahu kenapa trasa nak update lagi. mungkin rasa nak luahkan something dekat sini. bole kann ? okay, jomm mula story :)

malam ni nak story about my sunshinee. where is my sunshine ? lame menghilang dan menyepi kan diri. yela, sibuk bekerja kan? mane igt kita, hihi. btw, eyra da rindu diaa. lame tak borak borak dengan dia. mungkin lately kami masing masing busy kan. takpe, eyra hope dia bahagia always disamping orang yang tersayang.

ehh ehh, dia uncle yang baik eyra penah ada. even eyra jarang tegur dia, tapi eyra tak lupa dia. kadang kadang takut nak tegur dia, takut menganggu masa dia. its okay its alright, moga dia selalu tersenyum bahagia. terima kasih jadi sunshine yang menerangi hidup eyra. semoga uncle selalu dalam jagaan Allah.


Ya Allah, berikanlah ketenangan untuk dia jika dia dalam keresahan, kembalikanlah keceriaan buat dia ketika dia sedang terluka, dan gantikanlah tangisan jika dia sedang bersedih dengan senyuman :')




mungkin setakat ini dulu, jaga diri baik baik uncle. jangan nakal nakal. eyra jgk tahu uncle anak yang baik. thanks for being my sunshinee :)



tak sengaja ambil, hihi. btw, memang nak curi gambar uncle letak dekat sini :)